Professionalitet - Inkludering - Glädje
Vår breddverksamhet

I breddverksamheten sker ingen selektering av färdigheter. Lagindelningen görs först efter ålder, sedan antal terminer som man gått i cheerleading och därefter hur mycket man önskar att träna. Alla befintliga medlemmar är välkomna att anmäla sig till våra breddlag under sommaren. För helt nya medlemmar öppnar anmälan i augusti, samt januari i mån av plats.

Träningslag

I träningslagen behövs ingen tidigare erfarenhet. Du lär dig grunderna i de olika momenten: gymnastik, stunt, hopp och dans. Träningslagen visar upp på våra jul- och sommaruppvisningar. Vårt mål är att du ska tycka att cheerleading är världens roligaste sport!

Träningstid

- 1 gång i veckan (1h/vecka).

Alla skollov är vi lediga även från träningar, utom sista söndagen på lovveckan för de lag som vanligtvis tränar då.

Åldersindelning

- Microminior: födda 2015-2016

- Miniminior: födda 2013-2014

- Miniminior: födda 2011-2012

- Minior: födda 2008-2010

Rekommenderade förkunskaper

- Inga förkunskaper behövs

Närvaro

- Inget närvarokrav

Ungefärliga kostnader, uppdaterat 2020-05-28

- Mikrominior ca 1200kr/termin

- Miniminior ca 1300kr/termin

- Minior ca 1600kr/termin

Tävlingsförberedande lag

Våra tävlingsförberedande lag välkomnar de aktiva som gått i cheerleading minst en termin, vill träna två gånger i veckan samt tävla en tyckartävling på vårterminen. Här behövs god närvaro på träningarna för att alla ska hinna lära sig tävlingsprogrammet innan tävlingen. Ett tävlingsförberedande lag är för dig som vill satsa lite mer och vill uppleva stämningen på en cheerleadingtävling.

Träningstid

- 2 gånger i veckan (3,5-4 h/vecka).

Åldersindelning

- Minior: födda 2008-2010

- Junior/senior: födda 2007 och tidigare

Rekommenderade förkunskaper